Verzenden

Standaard verzending
Wij verzenden alleen producten naar adressen in Nederland en België. Om onze artikelen bij jou af te leveren maken wij gebruik van de diensten van verschillende vervoerders.

Levertijd
Voor 23.59 uur besteld is de volgende werkdag in huis*. Lekker snel hè! Wij bezorgen jouw artikelen met de grootst mogelijke zorg op het door jou opgegeven bezorgadres. Wij zijn echter afhankelijk van de bezorgmogelijkheden van onze vervoerders. Daarom kan het soms net iets langer duren dan je gewend bent voordat je jouw bestelling in ontvangst kunt nemen.  Bestellingen die je in het weekend plaatst worden op de eerst volgende werkdag geleverd. 

Verzendkosten
De verzendkosten worden tijdens het afrekenproces van je bestelling bij CRICKS betaald. Je hoeft dus, tenzij anders vermeld,  geen verzendkosten te betalen als de bezorger je bestelling komt afleveren. 

Track & Trace-code
Zodra wij jouw bestelling hebben ingepakt en overhandigd aan onze vervoerder, ontvang je een Track & Trace code. Zo kun je altijd volgen wanneer jouw bestelling bezorgd wordt. 

Afleveradres
Mocht je tijdens reguliere bezorgtijden van onze vervoerder niet thuis zijn, dan word jouw bestelling weer meegenomen en op een andere dag weer bij jou aangeboden of door de vervoerder naar een centrale afhaallocatie gebracht. Ben je tijdens reguliere bezorgtijden weinig thuis? Je kunt er ook voor kiezen een ander afleveradres op te geven. Dit kun je doen zodra je jouw bestelling plaatst. Geef dit dan duidelijk aan. Je bestelling wordt dan op het adres van jouw voorkeur bezorgd. Het afleveradres kan niet na het afronden van de bestelling aangepast worden. Wij zijn dan immers al voor je aan het werk. Onze producten worden alleen op woonadressen bezorgd en niet op postbusadressen.

Bezorging
Wij werken met verschillende vervoerders voor het bezorgen van jouw bestelling. Jouw bestelling wordt alleen bij een adres in Nederland en België bezorgd. Zodra wij je bestelling overhandigen aan onze  vervoerder dan ontvang je altijd een track & trace code, zodat je jouw bestelling eenvoudig kunt volgen. Vanaf het moment van overhandiging van jouw bestelling aan onze vervoerder is de vervoerder verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van de door jou bestelde artikelen. Mocht in het bezorgproces van onze vervoerder vertraging optreden, dan vinden wij dat natuurlijk erg vervelend, want dat betekent dat jouw bestelling later dan gepland bezorgd wordt. Wij kunnen hier helaas niets aan doen. Hou daarom altijd je track & trace in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele leverdatum.

 

*Op werkdagen voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend? Dan wordt je bestelling op dinsdag geleverd. De levertijd geldt voor bestellingen die verstuurd worden naar een afleveradres in Nederland. Bestellingen met een afleveradres in andere landen worden op een later tijdstip bezorgd. Het bezorgmoment wordt in de track & trace email aangegeven.

Scroll naar boven